Ventajas de los foros : Novetats

Crea un foro gratuito fácilmente y aprovecha numerosas funcionalidades disponibles para tener un foro único. El número de miembros y de mensajes es ilimitado!

Novetats

Forocatalan posa a la disposició de tots, fòrums claus en mà enteramente gratis.

La nostra interfaz d'administració de fòrum està concebuda de manera intuïtiva>. Va ser pensada en funció de les necessitats de cadascun, segons els diferents nivells de competències i objectius desitjats. Pots administrar el teu fòrum gratuït de la manera més senzilla a la manera més avançada.

Les nostres funcionalitats permeten disposar plataformes completes i innovantes adaptables, ergonómicas. A més, existeixen noves eines disponibles per al suporti dels usuaris :

  • Un panell de gestió dels informes : Permet als administradors de fòrums amb forta audiència contactar directament a un desarrollador per a assenyalar-ho un problema tècnic. Es envia una alerta a un tècnic qui respondará a l'usuari aviat.
  • Un panell de gestió dels litigios: permet als visitants d'un fòrum contactar directament l'administrador del fòrum per a arreglar tot litigio amb aquest.
  • Un panell d'eines: permet als administradors de fòrums arreglar els errors comesos en el seu fòrum gratuït. Poden recuperar missatges suprimits, corregir cada error de tipus HTML o restaurar el seu fòrum suprimit.
  • Un suporti de qualitat: Es necessites ajuda o consells que conciernen l'administració del teu fòrum, el nostre equip està a la teva disposició en el nostre fòrum oficial. El nostre fòrum d'ajuda mútua ens permet quedar-se molt reactivos quant a les noves funcionalitats a pensar.

Creu

Personalitzi

Comparteixi

Discussions

Foro optimizado para las búsquedas

Creación y gestión del foro intuitiva

3 380 Foros activos en línea

Alojamiento fiable y gratuito

Análisis del foro integrado