¿Qué es Invision

Invision Power Board (o IP.Board) es uno de los principales proveedores de soluciones para las comunidades virtuales. Crear un foro con Invision Power Board, es assegurarse de tener un foro eficiente y completo en términos de funcionalidad.

Invision tiene una fuerte comunidad que le permite permanecer en la vanguardia de la tecnología y ofrece funcionalidades innovadoras con regularidad para su foros.

No temas a crear su foro con Invision, descubrirá una multitud de opciones para personalizar su foro, gracias a los diferentes estilos ofrecidos por su activa comunidad.

Invision es uno de los motores de foros el más popular en el mundo, muchos usuarios lo utilizan para crear un foro y administrar sus comunidades.

Forocatalan.com: Fòrum gratuït Clau en mà!

T'oferim una solució clau en mà per a crear un fòrum de discussió. Els fòrums de discussions estan una font preciosa d'informacions i d'assistències. També són espais conviviales de repartiment i d'intercanvi.

La nostra solució permet crear fòrum i ser l'amo de la teva pròpia eina de comunicació, del teu espai comunitari. Estableixes les teves pròpies normes, comuniques amb els internautes que poden venir del món sencer. Les fronteres no existeixen en Internet, aprofita d'aquesta eina interactiva i del nostre sistema fiable i eficient de fòrum gratis per a una experiència única en el web.

Crear un fòrum en 3 etapas, en 30 segundos

No has de ser un expert en informàtica, n'hi ha prou amb seguir aquestes 3 etapes per a crear un fòrum:

  1. La primer etapa consisteix a triar l'aspecte gràfic (imatges i colors) del teu fòrum.
  2. La segona necessita emplenar un petit formulari triant alguns elements com el títol, l'adreça del teu fòrum o encara les teves contrasenyes d'administrador.
  3. La tercera i última etapa demana que confirmis la teva contrasenya triada.

Després de la creació del teu fòrum, conectáte (connexió) per a accedir al panell d'administració en fons del teu fòrum. Configuralo i personalizalo segons els teus desitjos, gustos i colors. No dubtes a provar les funcionalitats fins a obtenir el resultat volgut.

Parla del teu fòrum!

Per a començar bé el teu fòrum, és essencial que la teva família, amics, membres, col·legues participin. Invitalos a descobrir el teu fòrum i a participar *posteando missatges.

Estudiant, alumnes, privat, professional, blogador, webmaster, associació o empresa, cadascun pot crear un fòrum gratuïtament. Cualquieras siguin els teus diferents nivells de competències i els teus diferents objectius, agafa l'oportunitat de reunir la teva comunitat virtual al voltant dels teus arguments de discussions, de les teves passions. Crear un fòrum en tres petites etapes i en alguns segons és possible gràcies al nostre lloc.

Enllacis útils: