Què és phpBB ?

Els nostres fòrums són basats en phpBB. Pots ara crear un foro phpbb3. La força de la nostra solució ve de la seva comunitat molt activa, sempre llesta a ajudar acompanyant als principiantes a crear un fòrum i als experts anar sempre més enllà.

Des de la seva creació en 2000, phpBBTM volvió la solució de fòrum Open Source més utilitzada.

Com els seus antics, phpBBTM3.0 "olympus" conté un panell d'administració fàcil d'usar i un procés d'instal·lació senzill per als usuaris, que permet instal·lar un fòrum en pocs minuts.

Amb un àmplia gamma de funcions personalizables, associada a una interfaz estàndard agradable,phpBBTM ampliarà amb el teu lloc internet,agrementando.

Amb milions d'instal·lacions a traves del món, phpBBTM és un dels mitjans més populars per a crear un fòrum.

Forocatalan.com: Fòrum gratuït Clau en mà!

T'oferim una solució clau en mà per a crear un fòrum de discussió. Els fòrums de discussions estan una font preciosa d'informacions i d'assistències. També són espais conviviales de repartiment i d'intercanvi.

La nostra solució permet crear fòrum i ser l'amo de la teva pròpia eina de comunicació, del teu espai comunitari. Estableixes les teves pròpies normes, comuniques amb els internautes que poden venir del món sencer. Les fronteres no existeixen en Internet, aprofita d'aquesta eina interactiva i del nostre sistema fiable i eficient de fòrum gratis per a una experiència única en el web.

Crear un fòrum en 3 etapas, en 30 segundos

No has de ser un expert en informàtica, n'hi ha prou amb seguir aquestes 3 etapes per a crear un fòrum:

  1. La primer etapa consisteix a triar l'aspecte gràfic (imatges i colors) del teu fòrum.
  2. La segona necessita emplenar un petit formulari triant alguns elements com el títol, l'adreça del teu fòrum o encara les teves contrasenyes d'administrador.
  3. La tercera i última etapa demana que confirmis la teva contrasenya triada.

Després de la creació del teu fòrum, conectáte (connexió) per a accedir al panell d'administració en fons del teu fòrum. Configuralo i personalizalo segons els teus desitjos, gustos i colors. No dubtes a provar les funcionalitats fins a obtenir el resultat volgut.

Parla del teu fòrum!

Per a començar bé el teu fòrum, és essencial que la teva família, amics, membres, col·legues participin. Invitalos a descobrir el teu fòrum i a participar *posteando missatges.

Estudiant, alumnes, privat, professional, blogador, webmaster, associació o empresa, cadascun pot crear un fòrum gratuïtament. Cualquieras siguin els teus diferents nivells de competències i els teus diferents objectius, agafa l'oportunitat de reunir la teva comunitat virtual al voltant dels teus arguments de discussions, de les teves passions. Crear un fòrum en tres petites etapes i en alguns segons és possible gràcies al nostre lloc.

Enllacis útils: