¿Qué es PunBB?

PunBB es un software de foros simples y depurados. Su objetivo principal es permitir a los usuarios crear un foro y administrar su comunidad con una interfaz leve, rápida y menos cargada gráficamente que otros sistemas de foros

La fuerza de punBB esta en su simplicidad; lo que permite a los usuarios debutantes moderar, administrar y crear su foro rápidamente.

PunBB fue diseñado debido a que su creador estaba buscando un foro para su site. Después de la búsqueada, todo el software que se encuentró era demasiado complejo y demasiado pesado gráficamente. Así, decidió crear un foro con su propio software.

PunBB fue originalmente conocido como "Pun", pero el nombre fue cambiado posteriormente mediante la adición del sufijo "BB" (correspondiente al Bulletin Board). El nombre probablemente ha sido modificado para asegurar que la meta del software sea la misma de otros sistemas de foros.

Forocatalan.com: Fòrum gratuït Clau en mà!

T'oferim una solució clau en mà per a crear un fòrum de discussió. Els fòrums de discussions estan una font preciosa d'informacions i d'assistències. També són espais conviviales de repartiment i d'intercanvi.

La nostra solució permet crear fòrum i ser l'amo de la teva pròpia eina de comunicació, del teu espai comunitari. Estableixes les teves pròpies normes, comuniques amb els internautes que poden venir del món sencer. Les fronteres no existeixen en Internet, aprofita d'aquesta eina interactiva i del nostre sistema fiable i eficient de fòrum gratis per a una experiència única en el web.

Crear un fòrum en 3 etapas, en 30 segundos

No has de ser un expert en informàtica, n'hi ha prou amb seguir aquestes 3 etapes per a crear un fòrum:

  1. La primer etapa consisteix a triar l'aspecte gràfic (imatges i colors) del teu fòrum.
  2. La segona necessita emplenar un petit formulari triant alguns elements com el títol, l'adreça del teu fòrum o encara les teves contrasenyes d'administrador.
  3. La tercera i última etapa demana que confirmis la teva contrasenya triada.

Després de la creació del teu fòrum, conectáte (connexió) per a accedir al panell d'administració en fons del teu fòrum. Configuralo i personalizalo segons els teus desitjos, gustos i colors. No dubtes a provar les funcionalitats fins a obtenir el resultat volgut.

Parla del teu fòrum!

Per a començar bé el teu fòrum, és essencial que la teva família, amics, membres, col·legues participin. Invitalos a descobrir el teu fòrum i a participar *posteando missatges.

Estudiant, alumnes, privat, professional, blogador, webmaster, associació o empresa, cadascun pot crear un fòrum gratuïtament. Cualquieras siguin els teus diferents nivells de competències i els teus diferents objectius, agafa l'oportunitat de reunir la teva comunitat virtual al voltant dels teus arguments de discussions, de les teves passions. Crear un fòrum en tres petites etapes i en alguns segons és possible gràcies al nostre lloc.

Enllacis útils: